Om oss

Jens Nyström Dryckesevent

Allt från företagsevent till master classes

Dryckesevent bildades 2010 och var från början en bisyssla. Sedan oktober 2021 drivs företag på heltid och har idag en stor kundkrets. Genom åren ar vi kunnat bygga upp ett stort kontaktnät och hittat bra samarbetspartners inom våra områden Hos oss står kunden alltid i fokus och vi erbjuder en avslappnad service som bygger på vår stora kunskap. För mig är inte vett och etikett viktigt utan det personlig mötet med våra kunder.

Jens Nyström Dryckesevent åtar sig även konsultuppdrag mot vinagenturer. Här erbjuds hjälp för att stärka agenturens premium varumärken och öka försäljningen både till krögare och privatpersoner. Vid intresse och för mer information om tjänsten kontakta oss. 

Med en passion att dela med sig av kunskap, erfarenhet och äventyr

Jens Nyström har varit nyfiken på smak och doft sedan barnsben. Det har tagit honom på en resa från föräldrahemmets grytor via finkrogarnas hovmästarpulpeter, restaurangchefsjobb och vingårdar till att i dag driva Dryckesevent.

Äventyret fortsätter och nu kommer 20 års samlade erfarenheter och kontakter till nytta i provningar, resor och utbildningar. En stor drivkraft är att få dela med sig av kunskaper och erfarenheter och på så vis låta andra människor få dela passionen för dryck och mat. 

Jens har lång erfarenhet inom branschen. Han har varit verksam inom många områden, bland annat som krögare mellan 2006 och 2014, samt butikschef för Norins ost mellan 2016–2021. 

På hans CV finns även:

  • Bon LLoc, Mathias Dahlgren - 1 * i Guide Michelin
  • Brunkullans Krog, Jazzköket, Fia Gulliksson
  • Hagdahls kök, Linköping
  • Sommelierutbildad sedan 2002 
  • Arrangerat provningar professionellt sedan 2006
  • Arrangerat vinresor sedan 2013

Kontakta oss redan idag genom att fylla i formuläret om du är intresserad av våra tjänster.